Shpallje

Demi Lovato dy ditë më parë u shtrua me urgjencë në spital, pasi kishte konsumuar mbidozë heroine. Teksa lajmi qarkulloi në të gjitha portalet këngëtarja sot ka dalë nga spitali dhe është në gjendje të mirë shëndetësore.

Demi ka marrë gjithashtu një vendim të rëndësishëm për jetën e saj. Këngëtarja u është drejtuar qendrave të rehabilitimit për të shpëtuar nga problemet që ka me drogën. Këtë gjë Lovato e ka bërë edhe më parë, por pa sukses. Le të shpresojmë që këtë rradhë gjithçka të shkojë ndryshe.