Njihet për sharmin dhe për lumin e komenteve që merr çdo ditë në rrjet.

Oriola Marashi është bërë ditët e fundit një shqetësim për fansat.

Një detaj i kapur në një foto që ajo ka hedhur në Instagram, ka bërë që të komentohet shumë.

Këmba e saj e vrarë ka çuditur shumë publikun.

Ç’të ketë vallë Oriola?

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz