Shpallje

Një lajm i keq është dhënë për të gjithë dashamirësitë e zërit të njohur të kinematografisë dhe radiofonisë.

Humbja e jetës së regjisorit të njohur Bekim Lumi na trishtoi të gjithë.

Një njeri i madh, i përkushtuar dhe i vullnetshëm u largua fizikisht nga ne sot, shkruhet në lajmin e Radio Plus.

Kujtojmë se Bekim Lumi bëri për vete dëgjues të shumtë nga viti 2000 deri në vitin 2002, kur ishte pjesë e Radio Plus si një zë I jashtëzakonshëm. Stafi I Radio Plus kishte fat të punojë nga afër me njeriun e artit dhe mentorin e palodhshëm.