Aktori i mirënjohur Robert Ndrenika ka reaguar me anë të një postimi në Facebook ndaj Andi Bushtati.

Në replikën e tij Ndrenika i kërkon Bushatit që mos ti dal përpara, pasi po e ndeshi të gjej vrimë ku të futet.

“PARALAJMËRIM !!! O “TI” And…Bushati (je Zotëri apo Zonjë? Nuk të dalloj dot gjininë!!!) MOS u merr me SHPIFJE kundra meje. Mos më dil përballë deri në 7 metra (se më tutje nuk shikoj mirë). Të intereson më shume si k analist i ç’quar që je të vazhdosh luftën intransigjente kundër komunizmit! Të bëj me dije se po të ndesha gjej vrimë ku të futesh !!! Se tashmë je rritur dhe nuk të nxë as “vend lindja” !!! Robert Ndrenika…dhe vazhdim..”, shkruan aktori

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz