Dhe thoni që Tirana nuk është vendi i çudirave. 

Kjo është zona e njohur si “Astiri”, një nga vendet më të populluar të Tiranës. 

Bashkia e ka kuptuar që në të mungon dora e investimeve dhe ka vendosur ti mbylli sytë banorëve me injorancën e saj.

Stola për banorët mbi rreth rrotullim?!🤨

Në cilin vend të botës gjejnë diçka të tillë?

Thuaj se ky është dhe rreth rrotullim, shihni në çfarë gjendje ndodhet, e këta duan ta kthejnë në vend të “dobishëm” për qytetarët duke i rrezikuar jetën. 

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz