Shpallje

Pothuajse çdo kujt prej nesh i ndodh që të dhurojnë sikurse njëherë gjak për t’i ardhur në ndihmë personave në nevojë. Por çfarë ndodh me to?

Një foto e bërë publike nga deputetja e Partisë Demokratike Orjola Pampuri, tregon një situatë tepër të rëndë në lidhje me qeset e gjakut.

Ato duhen të ruhen në ambjente të pastra dhe në mjedise të freskëta, ndërkohë në foto duket situata e tmerrshme.

Deputetja e komenton kështu:

Sa per te ilustruar shendetesine e miliona eurove te shpenzuara vetem ne sherbim te interesave klienteliste.
Nje fakt i tille nuk ka nevoje per fjale……
Eshte gjaku qe qindra njerez japin per te ushqyer femijet e per te shpetuar jete njerezish…….
Ky gjak qendron mbi koshin e plehrave.