Fondacioni Shqipëria Ndryshe zhvilloi një aktivitet ndryshe nga herët e tjera.

I ftuar gjatë këtij aktiviteti ishte Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor i Republikës së Kosovës, i cili me pjesëmarrjen e tij dha një kontribut shumë të vyer në sensibilizimin dhe transmetimin e mesazhit të rëndësisë që mbrojtja dhe përkujdesja ndaj mjedisit ka në shoqëri.

Z.Fatmir Matoshi u bë pjesë e këtij aktiviteti, duke u dhënë shumë të rinjve dhe të rejave motivimin e duhur për të vazhduar misionin e tyre në shërbim të komunitetit dhe mbrojtjes së mjedisit.

Gjatë aktiviteti ministri u shqërua nga gazetari dhe aktivisti i shoqërisë civile, Marjon Gorica.

“Pastro mjedisin, merr frymë thellë “

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz