Shpesh herë të gjithë studentët e rinj janë në dilem për të zgjedhur ambjentin se ku do të akomodohen. Kjo për vetë kushteve me të cilat përballen.

Çështje për të cilën nuk duhet të shqetësoheni më. Zgjidhja është Rezidenca Studentore Universitare Nr.2 në Tiranë.

Me kushte bashkëkohore dhe siguri maksimale.

Rezidenca Studentore Universitare Nr.2 i mundëson studentëve:

•Salla studimi

•Terrene sportive e të gjelbëruara

•Shërbim lavanderie

•Shërbim rrobaqepësie

•Shërbim sanitar për ambjentet e përbashkëta

•Punonjës social dhe psikolog.

Tipe të ndryshme dhomash:

•Dhoma dyshe

Dhoma treshe

•Dhoma katërshe

Regjistrimet fillojnë më 24 deri në 30 shtator.

Akomodimi i studentëve bëhet nga data 1 tetor.

Bëni zgjedhjen e duhur!

 

 

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz