Shpallje

Sot është ditëlindja e liderit historik të Partisë Socialiste, Fatos Nano.  E sigurisht nuk ka se si të mungojnë urimet në rrjete sociale.
Një ndër to që ra në sy është ai i deputetit të LSI-së Luan Rama.

Me anë të një postimi në Facebook Rama e përkujton ditëlindjen e Nanos në kohën kur e festonin në Pezën e lavdishme.

“Jetofsh gjatë e gëzofsh sa të jetosh”, shkruan Rama.

POSTIMI:

Gëzuar ditëlindjen Fatos Nano!
Jetofsh gjatë e gëzofsh sa të jetosh!
Dhe në vend të kartolinës, këtë foto të 16 shtatorit të vitit 2000, si kujtim nga ajo kohë kur drejtonim Partinë Socialiste, dhe kur ditëlindjen tënde nisnim t’a festonim gjithnjë nga Pezën lavdimadhe e historisë së antifashizmit…