Shpallje

Deputeti i Gjetan Gjetani është shfaqur këtë të enjte në Parlament duke votuar pro vendimit të mazhorancës përsa i përketë prishjes së Teatrit dhe ndërtimit të një Teatri të ri.

Pavarësisht se u përjashtua nga struktura e Partisë Socialiste, ai nuk i ka dal kundra qëndrimeve të saj.