Sic duket organi i akuzës nuk qenka në rregull me vetë organizimin e brendshëm, e jo më të mendosh se cfarë ndodh me qytetarët.

Sot 10 prokurorë të Krimeve të Rënda kanë deklaruar se do të ngrenë akuzë ndaj drejtueses së kësaj prokurorie dhe kryeprokurores Arta Marku.

 

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz