Shpallje

Nuk është cudi që të ftuarit shpesh herë të tërheqin vëmendje në dasëm. I tillë është dhe rasti në dasmën e Elida Rudit.

Dasma e Elidës me këngëtarin Gjiko, tërhoqi vëmendje të madhe mediatike në Kosovë dhe Shqipëri.

Ndërkohë në mesin e të ftuarve ishte dhe Nora Istrefi e cila ka tërhequr vëmendje e të pranishmëve me prezencën e saj, duke e larguar për pak minuta vëmendjen nga cifti.

Veshja dhe paraqitja e saj u diskutua gjatë në të gjitha mediat.

Ajo dukej shpërthyese me fustanin e saj të kuq, ku kishte ekspozuar dekoltenë por edhe këmbën me të çarën e fustanit.