Shpallje

Më 21.09.2018 Gjiko dhe Elita Rudi i dhanë fund beqarisë së tyre duke bërë një dasmë tejet të bukurë në një restaurant afër Prishtinës.

Ceremonia nuk ishte aspak e fshehur, atu u lejuan fotot dhe videot.

Madje vetë Elita postoi pamjen dhe këpucët e nusërisë.

Të gjithë kishim menduar se ka përfunduar me kaq por jo moderatorja Elita, ka postuar një video duke paralajmruar një mini-dokumentarë

Ajo qka e bën interesante videon janë disa sekuenca të shkurtëra ku shihen prindërit e Gjikos dhe prindërit e Elitës duke rrëfyer diqka rreth fëmijërisë së të sapo martuarve.

View this post on Instagram

Së shpejti video e plot nga @joymediavideo

A post shared by Elita Rudi (@elita.rudi) on