Shpallje

Këngëtarja Vesa Luma ka kohë qe nuk ka sjellë ndonjë projekt muzikor, por kjo nuk do të thotë që nuk është aktive në rrjetet sociale ajo përmes fotografive na tregon të përditshmet e saj.

”10 muaj pa grim fytyra po ndihet sërish e freskët pas kaq shumë viteve” ka shkruar së fundi Vesa Luma

Vesa është shpërngulur për të jetuar në Zelandën e re me bashkëshortin e saj Big Basta dhe djalin e tyre, Lianin.