Shpallje

Nuk ka dyshime që nuk janë më bashkë.

Fotot me njëri tjetrin kanë qarkulluar në vazhdimësi por asnjëherë nuk i kemi parë bashkë të dy miqtë, Getoar Selimin dhe Kranar Qoqaj, motrat Marina dhe Luana Vjollca.

Dhe, më në fund një foto e tillë egzitonë.

Dasma e Sarës dhe Ledionit e vuri në pah se Luana dhe Krenar Qoqaj janë bashkë.