Shpallje

Reagimi i deputetit të LSI-së Endrit Braimllari, kundrejt kryeministrit Edi Rama dhe gjendjes së sistemit të drejtësisë në vend.

Kryeministri i vendit horri qe duhet larguar nje ore e me pare.

Vonesa ne arrestimin e djalit te deputetit Rrahja eshte shembulli me i mire sesi Edi Rama ka kapur sistemin e drejtesise. Sot kemi nje sistem drejtesie qe i sherben Edi Rames. Kjo drejtesi nuk vepron ne kohen e duhur por vepron vetem me urdher te Edi Rames, per ta ndihmuar ate ne situata te veshtira. Sot kryeministri i vendit, kryetari i grupit parlamentar i rilindjes por edhe deputeti Rrahja jane perballe fakteve te renda, te ushtrimit te presionit, pjesemarries dhe fshehjes se nje ngjarje makabre.

Sot po te kishte nje sistem drejtesie te pavarur kryeministri duhet te ishte para drejtesise per presionin e ushtruar ndaj nen komisarit Emiljano Nuhu, kryetari i grupit parlamentar Taulant Balla dhe deputeti Rrahja duhet te ishin ne hetim.

Shembulli qe jep Edi Rama me presion ndaj nen komisarit Emiljano Nuhu tregon qarte degradimin dhe arrogancen e ketij kryeministri. Sjellja e Edi Rames eshte e njejta me mbrotjen qe i ka bere
çdo krimineli te rilindjes.

Edi Rama eshte pozicionuar qarte ne krah te perdhunuesve, te trafikanteve te lendeve narkotike dhe krimit te organizuar.

Nuk ka rruge tjeter duhet larguar ky horr kryeminister nje ore e me pare. Qytetaret do ti japin goditjen perfundimtare ketij kryeministri. Ora e tij po mbaron eshte koha e qytetareve te ndershem te ketij vendi qe kerkojne drejtesi.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz