Shpallje

Këngëtarja shqiptare Tuna ju është kthyerë emisoneve televizive, ajo i ka lënë pas dore që prej lindjes së djalit, Tian.

Madje, ajo ka folur për marrdhëniet me Norën dhe Robertin.
Ishte Roberti i cili kishte thënë në një intervistë për Tunën se dëshiron ta prishë familjen, por nuk do ta arrijë asnjëherë.

“Nuk i kam komentuar, sepse për mua ata nuk kanë vlerë. E vetmja gjë që ka vlerë për mua është familja ime, që nënkuptohet, Patristi, Tiani, familja ime. Të tjerët nuk kanë vlerë”.

“I kuptoj edhe mediat, i japin hapësirë gjithkujt, secili mund ta shpreh mendimin e tij.
Unë nuk kam kohë për këtë. Mund të flas për projektet e mia, por për tjerët nuk më intereson”, deklaroi këngëtarja.