“Kanosje për shkak të detyrës”, opozita i ngre padi Edi Ramës

Opozita ka ngritur një padi ditën ndaj Kryeministrit të vendit Edi Rama, me arsyen e kërcënimit të ish oficerit Emiljano Nuhu

Kallzimi mban datën 3 tetor 2018 dhe grupet parlamentare të PD dhe LSI përfaqësohen nga kryetarët respektivë Edmond Spaho dhe Petrit Vasili.