Shpallje

Referuar ngjarjes së djeshme ku drejtuesi i një autobusi u arrestua nga policia pas publikimit të një video teksa dhunonte dy nxënës. Të shumta kanë qenë reagimet e opinionit.

Një video kjo e cila nxori në pah si gjithnjë qendrimin agresiv që ndodh me fëmijët. Mungesa e kulturës, për të ndëshkuar, por pa dhunë një fëmijë, në Shqipëri rrallë se ndodh.

I referohemi këtu dhe ngjarjeve të tjera kur mësuesit, drejtuesi e kopështeve apo çerdheve dhunojnë fëmijët.

Po këta a kanë fëmijë vetë?

Si do të ndiheshin nëse dikush do t’i dhunonte fëmijën?