Shpallje

Këshilltari i Ministrit të Mjedisit në Kosovë, Leutrim Sahiti, ka vizituar këtë fundjavë parkun nacional të Valbonës. Duke kaluar disa orë të këndshme në bukuritë që natyra i ka falur kësaj zone.

Por sic duket ashtu si për turistët dhe për të ka rënë në sy ndërhyrja me beton që po bëhet në Valbonë. Një situtatë kjo e cila ka ngjallur shumë reagime, duke prishur kështu një nga perlat e Shqipërisë.

Me anë të një postimi në Facebook, këshilltari Sahiti përcjell dhe një mesazh për institucionet në Shqipëri, ku shkruan:

Një park nacional si Valbona, duhet të mbrohet dhe asesi të mos lejohet shkatërrimi nga ndërtimi i hidrocentraleve.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz