Shpallje

Ashtu siç e ka pasqyruar dhe në faqen e tij zyrtare në Facebook, Presidenti Ilir Meta ka zgjedhur që fundjavën ta kalonte në vendin e origjinës së tij.

Pas një vizite në Berat, ai ka udhëtuar drejt Skraparit, ku ka qendruar në fshatin Çepan.

Çepani është vendlindja e Presidentit Meta.

Në postimin e tij Meta shkruan:

Me shumë dashuri u riktheva në vendlindje, në Çepan. Një falenderim të veçantë e kam për Yllin, i cili ruan traditat më të mira të gjyshit tonë dhe gjithë familjes.