Shpallje

A punon Komisariati i Policisë Krujë? Akuzat që janë hedhur ndaj këtij institucioni, sot duhet të marrin fund.

Ja ku e kanë momentin për të vepruar dhe për të punuar.

Një person ka vendosur një sasi lëndë plasëse eksploziv në banesën e një vajze e cila është kthyer në qendër të politikës dhe opinionit publik.

Sërish akuza nga të dy kampet politike. Qytetarët e Shqipërisë nuk duhet të harxhojnë kohën e tyre me cështje të tilla, por të njihen me të vërtetën.
Policia ka tashmë të gjithë mundësinë për t’i vënë në dukje qytetarëve të gjithë të vërtetën, e kjo ngjarje të mari fund.

Të arrestohet personi që vendosi tritolin!