Shpallje

Kryeminsitri Edi Rama  në mbledhjen me grupin parlamentar të Partisë Socialiste, ka diskutuar ndryshimet e vendit përgjatë mandateve të tij në krye të Shqipërisë.

Sot Shqipëria ka zhdukur kanabisin, u shpreh Rama. Duke mos neglizhuar dhe faktin e sekuestrimit të parave nga krimi.

“Përgjatë viteve nga 2014 deri më sot, janë sekuestruar rreth135 milion euro nga krimi”, u shpreh në fjalën e tij Rama.