Shpallje

Në vendin tonë ndodh që edhe femrat që kërkojnë dhe kanë në dispozicion të gjitha të drejtat, nganjëherë dijnë edhe “të ngopen me dy lugë”.

Sipas njoftimit të Policisë së Kosovës, në fshatin Sllatinë e Madhe, komuna e Fushë Kosovës dje rreth orës 17:00, ankuesja femër Shqiptare ka njoftuar Policinë se derisa ishte me të fejuarin e saj, një person, pa shkas e ka përcjellë me automjet e në funde edhe e ka kërcënuar. I dyshuari pas intervistimit me vendimin e prokurorit, dërgohet në qendrën e mbajtjes.

Duke shpresuar që të dy gjinitë do të qëndrojnë me karakter të lartë dhe nuk do të luajnë me ndjenjat e njëri tjetrit, shpresojmë që edhe kjo ngjarje të qetësohet në mënyrën më të mirë./GazetaOra.com