Shpallje

Pavarësisht se shpesh herë ne e anashkalojmë, rrezet nga celulari janë realisht të dëmshme.
Ndaj për këtë gjë duhet të kemi parasysh se kush janë 5 vendet në të cilat nuk duhet të mbajmë celularin.
Në xhepa
Nëse mbani celular në xhep do të keni dhimbje barku dhe këmbe.
Poshtë jastëkut
Do të zgjoheni keq dhe për më tepër do të ndjeni dhimbje koke për shkak të rrezeve të dëmshme.
Afër fytyrës
Do të dëmtoni lëkurën pasi bakteret në telefon transmetohen menjëherë.
Pranë fëmijëve
Ndonjëherë janë mjeti i duhur i shpërqendrimit për ta, por dëmi që shkakton në trupin e tyre është shumë më i madh.
Poshtë bluzave ose tek reçipetat
E besoni apo jo ka edhe njerëz që i vendosin këtu. Duhet të kuptoni se këto zona janë shumë delikate, prandaj ndikohen nga rrezet e dëmshme.