Shpallje

Ish- ministri Saimir Tahiri bëhet nostalgjik, ai ka postuar një fotot të fëmijërisë së tij në Facebook,  ku tregohen një ngjashmëri e madhe mes tij dhe djalit, Drini .

Në të majtë të fotografisë duket një imazh i vjetër, për të cilin ish-ministri thotë se është ai para 30 vjetësh, ndërsa në të djathtë shfaqet djali i tij. Nëqoftëse Saimiri nuk do na tregonte se ai është në imazhin e majtë do të mendonim se është Drini në një foto bardh e zi.

Krahas fotografisë Tahiri shkruan:  Une para 30 vitesh, DT sot… ekzakt e njejta gjurme 

Pas largimit nga politika Saimiri ia kushtuar kohën familjes, kryesisht djalit, ku dhe shpresh poston foto me Drinin, djalin në krahë./pamlfeti