Shpallje

Sic kemi raportuar dhe më parë një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Burrel, ku në fshatin Shëlli janë plagosur 3 punonjës të Policisë Bashkiake dhe 1 ka mbetur i vdekur.
Viktima është punonjësi Mentor Hoxha, ndërsa autori i ngjarjes është Kujtim Koxha i cili është shpallur në kërkim.