Shpallje

Ndarja nga jeta e shkrimtarit Fatos Arapi i ka trishtuar të gjithë.
I tillë është dhe momenti i shkrimtarit Xhevahir Spahiu i cili shfaqet përballë fletës së lajmërimit të ndarjes nga jeta të kolegut të tij.
Me lot në sy, Saphiu qendron përballë fotos së mikut të tij të ndjerë.

Një moment tepër prekës ky, i cili shpreh miqësinë ndërmjet dy emrave të mëdhenj të letërsisë Shqipe.