Shpallje

Ndonjëherë koecidencat sjellin dhe pasoja të tilla. Një cift është divorcuar në Peru, pas një kërkimi që burri po bënte në Google Maps.
Ai rastësisht ka parë gruan e tij teksa qendronte e ulur në një stol me një person tjetër.
Ajo ishte duke i përkëdhelur flokët një tjetri ndërsa mbante kokën e tij në prehër.
Fotografitë u bënë në vitin 2013 në Peru, por burri i zbuloi vetëm kohët e fundit.
Ndërsa vuri re qartë rrobat e bashkëshortes së tij.