Deputeti i PS Erion Brace, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku maxhoranca dhe opozita kane debatuar ne lidhje me situaten politike ne vend.
Shpallje

Shumë prej nesh e dëgjuan ditën e enjte në sallëne e seancave plenare deputetin socialist Erion Braçe, i cili dhe kësaj rradhe foli drejt dhe pa doreza.
Erion Braçe ka qenë dhe është i vetmi deputet i cili për interesa të qytetarëve i ka dal kundër kolegëve të tij socialist.
Erion Braçe është i vetmi deputet që dhe në pozitë ka ngritur në foltoren e Parlamentit hallet dhe problemet e qytetarëve, madje duke kundërshtuar dhe institucionet shtetërore.
I tillë është dhe rasti i djeshëm, ku i doli përkrahë një qytetari në Çermë të Lushnjes nga pa drejtësitë e inspektorëve të Hetimit Tatimor.
Erion Braçe është deputeti që do të donte çdo zonë ta kishte, pasi nuk ka neglizhuar për as dhe një moment vëmendjen ndaj tyre, dhe Lushnja është pasqyruese e kësaj situate.
Në Parlament sigurisht që shumica e deputetëve i kuptojnë hallet e qytetarëve, një pjesë e tyre madje dhe s’ja kanë idenë çfarë ndodh me ta, por vetëm shumë pak prej tyre i shprehin ato.
Ne sot kemi deputet turist nëpër zonat e tyre, ndërsa Braçe ndër vite e ka treguar që ka qenë gjithnjë suportues dhe mbështetës i elektoratit duke qenë pranë tyre.
E këtu flasim për intersat qytetare dhe jo ato partiake, e kushdo mund të bjerë dakord me diçka të tillë.