Shpallje

Përgjatë fundjavës Policia Rrugore e Tiranës ka ndërmarr masa për parandalimin e aksidenteve rrugore apo për të evidentuar dhe ndëshkuar ata drejtues mjetesh që drejtojnë mjetin nën efektin e alkoolit
Nga konstatimet në terren gjatë dy netëve të fundjavës, janë arrestuar 14 drejtues mjetesh të cilët drejtonin mjetin ne gjendje të dehur, që varionte nga 0.56 mg/l deri në 1.14 mg/l
37 Leje Drejtimi te pezulluara për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit.