Shpallje

Deputeti i Lëvizjes Socialiste për Integrim Endrit Braimllari,me anë të një postimi në Facebook ka akuzuar kryeministrin si shkaktar i prishjes së institucioneve në vend.
Në qëndrimin e tij Braimllari shkruan se një person si Edi Rama i dorëzoi vendin në dorë Edi Ramës.

Bën moral një kryeministër trafikant i cili shaktërroi çdo institucion të këtij vendi.
Sot kryetrafikanti është i shqetësuar për Kushtetutën e vendit. Ky kryetrafikant është shaktari kryesor i shkatërrimit të institucioneve në vend. Sot nuk ka Gjykatë Kushtetuese sepse kryetrafikanti e shkatërroi me qëllim që të mos kontrollohet në paligjshmërinë e tij. Mbushi Shqipërinë me drog, varfëroi vendin në ekstrem, largoi të rinjtë dhe e dorzoi vendin në dorën e trafikantëve.