Shpallje

Në videon e mëngjesit të shpërndarë nga kryeministri Edi Rama, është publikuar një mesazh i tij për të ftuar personat të cilët merren me bujqësi që të përfitojnë për të aplikuar në programet mbështetëse të qeverisë.

Rama fton të interesuarit të aplikojnë me projekte duke filluar nga data 3o nëntor.

Postimi:

MIRËMËNGJES

dhe me këtë ftesë për të përfituar nga programet mbështetëse në bujqësi dhe të aplikoni duke filluar nga 30 Nëntori me projektet tuaja për zhvillimin e fermës e të ekonomisë në fshat, ju uroj një ditë të mbarë

MIRËMËNGJES 😃dhe me këtë ftesë për të përfituar nga programet mbështetëse në bujqësi dhe të aplikoni duke filluar nga 30 Nëntori me projektet tuaja për zhvillimin e fermës e të ekonomisë në fshat, ju uroj një ditë të mbarë 🌽🍅🌾

Publiée par Edi Rama sur Jeudi 8 novembre 2018