Kombit Shqiptar i’a kthen dinjitetin vetëm Shqiperia Etnike

Shkruan: Prof. Hyzri Salihu

Kemi deklaruar edhe më herët se vetëm shqiperia etnike është siguri dhe stabilitet për botën prandaj ne duhet të jemi unik ,të vendosur me vullnet të fort dhe të çelikosur drejt të ardhmes së sigurt të kombit tonë .

Ne duhet të qëndrojmë në trojet tona stërghyshore sepse vetem këtu mundemi të jemi të sigurt duhet të kemi vëmendjen dhe të jemi vigjilent karshi serbis terroriste ,sepse mund të bëjë ndonjë të papritur dhe të hap ndonjë luftë, prandaj duhet urgjentishtë Ushtria e Shqiperisë dhe ushtria e Kosovës të ngritin shkallën e gadishmerisë bashkë me trupat e Natos ,duke u mobilizuar edhe grupet tjera shqipetare të armatosura për ta mbrojtur kombin shqipetar dhe trojet etnike .

Të drejtat njerëzore të Njeriut , shpëtojnë Botën mbarë nëse zbatohen në formën origjinale . Sot ato të drejta po shkilen , po nga njeriu . Vetëm njeriu mund ta bëjë dhe kuptojë Njeriun sepse Njeriu për njeriun duhet të ndihet dhe vështrohet sikurse Njeriu . Shqiptarët e kanë përjetuar në palcë këtë rrugëtim, dhe vetë rruga janë shqiptarët .

Kur shqipëria është mirë, atëherë edhe ne do jemi mirë .

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz