Shpallje

Artistja shqiptare Kamaja që jeton dhe vepron në gjermani, sapo ka publikuar videon me të re të titulluar ”Imagjinoj”.
Kamaja në këtë projekt vjen në bashkëpunim më reperin nga austria, Hannan i cili është shumë i talentuar dhe që tekstet e muzikës i shkruan vet.

Tekstin e këngës ”imagjinoj“ e ka shkruar Erlir Bunjaku kurse melodinë vet këngëtarja Kamaja. Produksionin e ka bërë Kamaja bashkë me ”Whitemansound” në gjermani .

Kënga e parë në gjuhen shqipe u publikua në vëren e këtij viti 2018 ”Besame Mucho” projekt ky i cili u mirëprit nga publiku shqiptar.

Kamaja për: gazetaora.com tregon që është fokusuar në muzikë dhe do të publikoj shumë projekte të tjera në të ardhmen.

Aktualisht Kamaja është duke u vet menaxhuar dhe vet investon për projektet e saj, gjë kjo që e ngadalëson procesin e kësaj fushe në muzikë, por Kamaja si një person me plot fuqi dhe energji pozitive që është, është e fokusuar ne rrugën e saj si këngëtare, kompozitore dhe tekstshkruse, që dedikon plot dashuri dhe pasion në punën që e bënë si dhe tregon aftësi.

Poashtu Kamaja vepron edhe si një profesorësh në një shkollë të mesme në gjermani, duke e konsideruar jo si pune primare.

Kamaja ka filluar karrierën ne gjuhen angleze dhe po vazhdon te këtë suksese në muzikë.
Se fundi në të gjitha platformat e muzikës digjitale: Spotify, deezer, google music, apple music janë publikuar këngët e këngëtares Kamaja: ”How is love supposed to be” dhe ”We get lost” te cilat Kamaja i ka shkruar dhe kompozuar vet.

Now Available on Spotify “how is love supposed to be?” A song I wrote about fake love… I think only the truth seekers know how ‘ being fake loved ‘ feels like and can distinguish true love from fake love .Actually ‘Love’ is the truth but it’s sad that after such an experience, most of us got poisoned by that fake love attitude and take it over and spread it everywhere…truth’s so obscure nowadays….that unless we love the truth, we cannot know it. If there is ever a time in which we must make profession of two opposite truths, it is when we are reproached for omitting one.

Publiée par Kamaja sur Dimanche 25 novembre 2018

Kamaja për gazetaora tregon qe aktualisht është shumë e lumtur dhe që është angazhuar në karrierën e saj si këngëtare, po ashtu shprehet optimiste qe projekti ”imagjinoj” do te mirëpritet mirë nga publiku shqiptar sepse përmban një fabul dashurie me te cilën çdo i ri mund ta gjen veten aty./Florim A. Gashi- Gazetaora/

Life is a continuous progress. We all grow, develop and mature . We move from one stage in life to the next one .During some of those stages, I wrote and composed songs which I’ m about to release in future 😉 you already can listen to 2 of my songs of the album “how is love supposed to be?” On Spotify.. 🤗from time to time we get wiser ….It’s all about what’s on the inside !

Publiée par Kamaja sur Dimanche 25 novembre 2018