29-vjeçari është në gjendje të rëndë kome, ka nevojë urgjente për ndihmen tuaj

Taulant Kolloni, 29 vjeç nga Prizreni, ka nevojë për ndihmen tuaj. Që nga 3 nëntori, Taulanti është në gjendje të rënde kome. Ai ka nevojë për trajtim jashtë vendit dhe shuma e të hollave është e papërballueshme për familjen.

Dërgo SMS në numrin 55001 për t’a ndihmuar atë.

Shpërndani këtë postim që sa më shumë persona ta shohin thirrjen për të ndihmuar rastin.

Vlera e një SMS-i është 1 Euro.

Të gjitha të hollat e mbledhura destinohen për të ndihmuar Taulantin.