Shpallje

Këtë të enjte studentët e Rezidencës Studentore Universitare Nr.2 zgjodhën një mënyrë ekologjike dhe inovative për të lëvizur në qytet.
Ata ju bashkuan nismës së Bashkisë Tiranë, për përdorimin e biçikletave, me qëllim uljen e kostos në transport dhe mbajtjen pastër të mjedisit.
Një mundësi e mirë dhe favorizuese e për shëndetin tonë.
Me kaq shumë korsi biçikletash, sot është më e lehtë të lëvizësh në Tiranë.