Vjollca Osmani është një e re nga Gjilani e cila me zërin dhe perforimin e saj, po rritet cdo ditë artistikisht.
Ndaj ajo sjell këtë fund viti koncertin e saj të dytë solistik në këtë qytet.
Me një zë të mrekullueshëm dhe me të rinj të tjerë shumë të talentuar, do të performojnë live më datë 16 dhjetor, ora 18:00, në teatrin e qytetit të Gjilanit.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz