Një ditë e rëndësishme ditën e sotme në Republikën e Kosovës.
Bëhet e ditur se në pikat e rendit të ditës në Kuvendin e Kosovës do të firmoset ditën e sotme formimi i Ushtrisë.
Seanca do të nisi në orën 10:00 ku do të votohen tri projektligjet për transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në Ushtri, Projektligji për Ministrinë e Mbrojtjes, Projektligji për Forcën e Sigurisë së Kosovës si dhe Projektligji për shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz