Shpallje

Qyteti i Kukësit dhe rrethinat e tij janë zgjuar këtë mëngjes nën petkun e bardhë të dëborës e cila ka zbardhur gjithcka.
Bora ka arritur trashësinë 8 cm, në rrugët rurale ka vështirësi në qarkullim dhe nevojiten zinxhirë për lëvizjen e mjeteve.
Ndërkohë në Rrugën e Kombit lëvizja kryhet pa probleme.