Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kontraktuar kësaj here një flotë të re automjetesh në shërbim të punonjësve të saj.
Shpesh herë ne si media apo dhe qytetarët kanë qenë përball këtij institucioni në lidhje me qendrimet që mbajnë punonjësit e saj përsa i përketë sigurisë ushqimore.

Lodhja e tepërt, apo lëvizjet e shpeshta po bëjnë tani më që kompania Hyundai të vëj në dispozicion disa makina të reja, sic duket dhe nga fotot, ato janë duke u bërë gati për të ardhur në shërbim të këtij institucioni.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz