Shpallje

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar pak minuta më parë ndryshimet në qeveri, aty ku ra në sy dhe vendosja e zv.kryeministrit të ri.
Postë të cilin nga sot do ta mbajë Erion Brace, si një nga kontribuesit më të vyer të partisë socialiste dhe i denjë për të përmbushur detyrimet që ka.