“Trimat” e rrjeteve sociale nuk kanë të ndalur. Në mungesë së kulturës të së lexuarit, dhe në mungesë të diturisë në shprehje, kërcënimet dhe rrahjet janë ato që përmbushin zbrazëtitë.

Policia e Kosovës njofotn se ka arrestuar një djal të mitur nga Prishtina, i cili ka kanosur një person tjetër, në Instagram. Lexoni mëposhtë raportin e plotë të Policisë së Kosovës në lidhje me këtë rast:

Rr.”Fan Noli”, Prishtinë 29.12.2018-23:40. Është arrestuar i dyshuari, moshë e mitur mashkull K/Shqiptar, i cili përmes rrjetit social Instagram, ka kanosur viktimën mashkull K/Shqiptar. I dyshuari  është intervistuar në prani të avokatit mbrojtës dhe punëtorit ë QPS, me vendimin e Prokurorit, i dyshuari dërgohet 24 orë në qendrën e mbajtës.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz