Shpallje

I gjithë vendi pothuajse është pushtuar nga reshje të dendura dëbore, gjë e cila ka penguar dhe qarkullimin lirshëm të automjeteve.

Dëbora ka mbuluar Gjirokastrën, Korçën, Elbasanin, Dibren, Shkodrën si dhe shumë qytete të tjera të vendit.

Trashësia e borës ka shkuar nga 15 në 30 cm, gjë e cila pengon qarkullimin dhe lëvizjen e automjeteve.

Ndërkohë është bërë i ditur pezullimi i mësimit në  Gjirokastër, Pukë dhe Fushë Arrëz .