Shpallje

Tirana është ‘zgjuar’ e tronditur nga një ngjarje e rëndë ditën e sotme. Krimi brenda familjes ka goditur sërish vendin tonë, sot me një vrasje të trefishtë.

Ngjarja ka ndodhur në zonën e Unazës së Re para pak minutash ku dhëndri ka vrarë me armë vjehrrin dhe vjehrrën. Pas tyre ai ka qëlluar edhe veten.