Shpallje

Nëna e tre fëmijëve po përjeton tmerrin sa i përket pamjes së saj të jashtme, teksa vetëm kishte dashur të dukej më mirë.

Tracy Bates, 44 vjeçare kishte vendosur që të mbushte me botoks buzët e saj, por kjo rezultojë nga katastrofë duke i lënë shenja që nuk hiqen, shkruan observër.

Ajo i kishte mbushur buzët me botoks, dhe më pas ato kishin filluar të fryhen shumë dhe të dhembnin.  Tracy ishte detyruar të hiqte komplet mbushen brenda buzëve, gjë e cila i ka shenja që nuk do i hiqen më.

Tash, 44 vjeçarja po bënë apel që asnjë grua të mos ndërhyjë në pamjen e saj në këso llojë forme, duke thënë të çmojnë natyralen.