Shpallje

Nga Marjon Gorica

“Nëse lexon vetëm librat që i lexojnë të githë, do të mendosh vetëm gjërat që i mendojnë të gjithë.”

Menjëherë pas publikimit të një opinioni në lidhje me situatën e krijuar nga ngjarja në qytetin e Kavajës, një zhurmë e madhe plasi me komente e shpërthime emocionale njerëzish.

Persona të cilët sot përveç se nuk janë të profesionalizuar, kërkojnë që e ti të bëhesh, të thuash e të shprehesh siç duan ata.

Por pse ndodh kjo?
Se kemi një shoqëri të vrarë nga individ të tillë të cilët luftën e përditshme e kanë partiake.

Mu bë qejfi kur pash njerëz me apo pa nivel, njerëz që kanë ecur gjithnjë në kurriz të të tjerëve që të merreshen me një mendim timin të shkruar në rrjetet sociale.

Çështje kjo e cila indinjoj disa njerëz por që sigurisht për mua nuk do të kishte kuptim nëse nuk do të kishte reagime.

Dhe pse qesharake ju them faleminderit, ju them faleminderit sepse u argëtova me ju, ju lash dhe ju mundësinë që të shtyni fundjavën duke shkruajtur në një nga qindra shkrimet e mia.

Ahhh Shqipëri ke nga këta dhe ti e di!

Sikur tju shqetësonte çdo gjë siç u shprehet se ju shqetësoj ajo situatë e publikuar rreth ngjarjes së Kavajës kush e di sa para do ishte ky vend.