Shpallje

Murat danacı është aktori I njohur dhe shumë I pëlqyer turk.

Ai arriti sukses të madh jo vetëm në Turqi por edhe më gjerë e sidomos në publikun shqiptar tek i cili i bë i njohur me rolin e ‘Xhyneitit’ në serialin turk, ‘Më fal’, përcjell ORAinfo.

Tani ai është i martuar dhe ka një djalë.

Në fotot që I poston shohim se gruaja e tij është shumë e bukur dhe lë në hije edhe ‘Feriden’.