Shpallje

 

 


Kështu këndon Agim Bahtiri.

Agim Bahtiri duket se nuk po mërzitet për faktin që nuk iu shqyrtua peticioni për bashkimin e Mitrovicës.

Në vend të një reagimi për këtë, kryetari i Mitrovicës së ndarë ka zgjedhur të kalojë vikendin me këngë e sharki.

Duket se përveç që di të vallëzojë, Bahtiri di edhe të këndojë.

Shikojeni dhe dëgjojeni se si këndon ai:

Video kliko KETU