Rrëfimi i padegjuar më parë i Leonora Jakupit, kush ia la amanet këngën ‘A vritet pafajësia’

Shpallje

Leonora Jakupi ka folur për herë të parë për amanetin që ia la babai

Këngëtarja ka folur për jetën e saj gjatë luftës në Drenicë.

Rrëfeu momentin e largimit nga Skenderaj drejt Prishtinës e pastaj Tiranës.

Jakupi ka shpjeguar edhe takimin e fundit me babanë dhe amanetin që ai i la.

Leonora ka folur edhe për karrierën e saj muzikore.

Ndërkohë krenare uroi 11 vjetorin e pavarësisë.

Po gjatë emisionit ajo i zbathi moderatorit Shpëtim Desku çorapet e kuqe për t’i mbathur për vete.